Anmälan HT 2017

Anmälan höstterminen 2017
Alla priser och antal gånger per termin hittar du här: Avgifter
Längst ned på den här sidan kan du läsa om skillnaderna mellan tennislekis, minitennis och tennisskola.

Anmälan HT 2017

Ange de vardagar då ert barn kan börja klockan 14
Ange de vardagar då ert barn kan börja klockan 15

När du skickat in anmälan till oss får du direkt ett bekräftelsemejl. Titta i din skräppost om du inte hittar det i din inkorg (gäller särskilt Hotmail och Gmail).

Anmälningsvillkor: Anmälan är bindande. Vid avanmälan inom 1 vecka efter kursstart debiteras en administrativ avgift på 250:- för tennisskolan och 150:- för minitennis och tennislekis. Därefter debiteras full avgift. Kursavgiften faktureras efter andra spelveckan. Avanmälan ska göras skriftligen till anmalan@westervikstennisklubb.se. Återbetalning av kursavgift sker endast vid uppvisande av läkarintyg som visar att tennisspel inte är möjligt eller vid flytt till annan ort utanför Västerviks kommun. Dock har den som gjort en anmälan via hemsidan ångerrätt (enligt distans- och hemförsäljningslagen). Ångerrätten gäller från och med det datum man skickar in sin anmälan via Westerviks Tennisklubbs hemsida och upphör att gälla efter 14 dagar alternativt om man påbörjat kursen/kurserna inom dessa 14 dagar. För att nyttja ångerrätten måste man kontakta Westerviks Tennisklubb skriftligen på anmalan@westervikstennisklubb.se. Obligatorisk medlemsavgift tillkommer på alla terminsavgifter.

Skillnad tennislekis/minitennis/tennisskola: I tennislekis (3-5 år) är träningen främst inriktad på lekar med racket och boll. Tennislekis spelar på fredagar kl. 16-17. I minitennisen (5-7 år) är träningen mer inriktad på spel med racket och boll. Minitennis spelar på fredagar kl. 17-18. I tennislekis och minitennis är det grupper på högst 20-25 barn med flera tränare. Ibland delar vi in barnen i smågrupper och ibland tränar vi alla tillsammans. I tennisskolan (7-18 år) går vi in mer detaljerat på teknik och taktik samt tränar på tävlingsspel. Här är det grupper på 3-6 barn per tränare och bana (i vissa äldre grupper kan det vara upp till åtta spelare, men då på två banor).

Denna vecka

Anmälan på hemsidan till höstterminen 2017.


Sponsorer

Tjustbanken

Tandläkarvillan

Aktuellt

Anmälan till Stockholm Open-resan.

Tävlingar

Ostkustens Pärla avgjordes 13-22 juli.

Läs mer under Ostkustens Pärla. Resultat från Matchklubben hittar ni här.Seriespel.

Här kan följa våra lag.

A-laget och veteranlaget H55

Stöd WTK

Ostkustens Pärla